Pressmeddelande  Stockholm 2015-06-22

Storsatsande projektledningskonsulten Pilotage Development fortsätter att växa. Tre nya nyckelpersoner har rekryterats i det senaste steget mot det offensiva målet: 15 medarbetare och 25 miljoner kronor i omsättning vid utgången av 2016.

Under 2014 fördubblade Pilotage personalstyrkan, från tre till sex medarbetare. Under våren har ytterligare tre nyckelpersoner rekryterats.

– Lars Samuelsson, ny projektledare på Stockholmskontoret, kommer närmast från Helm Project Management.

– Marcelo Olmedo kommer från WSP där han ansvarade för bolagets satsning i Varberg. Som senior projektledare får han ansvaret för Pilotages satsning i Göteborg.

– Andrew Gent, ny senior projektledare på Örebrokontoret, närmast från WSP Management Karlstad där han bland annat arbetat med köpcentrumprojekt som Mitt i City i Karlstad.

Pilotages målmedvetna inriktning på handelsfastigheter har givit uppdrag i landets största och mest profilstarka köpcentrumprojekt, som Emporia i Malmö och det pågående Mall of Scandinavia i Stockholm.
– Det är bara vi som har handelsfastigheter som huvudfokus. Det gör oss unika i branschen och fortsätter att ge oss nya uppdrag. Därför måste vi också fortsätta anställa, säger VD Michael Swall.

Vårens rekryteringar är bara de senaste stegen på vägen mot Pilotages offensiva mål: 15 medarbetare och 25 miljoner kronor i omsättning vid utgången av 2016. Fler rekryteringar kommer att följa redan under hösten.
– Innan året är slut ska vi vara 12 personer, vi har rekryteringsprocesser igång i Örebro, Göteborg och Stockholm, säger Michael Swall.

För mer information kontakta gärna:

Michael Swall, VD, Pilotage Development, 0725-446240
Magnus Andersson, Grundare Pilotage Development, 0704-714222

Kort om Pilotage

Pilotage Development AB är ett fristående konsultbolag, inriktat på projektledning av komplexa bygg- och fastighetsprojekt inom detaljhandeln. Bolaget grundades 2013 och har som uppstickare på kort tid etablerat sig på marknaden.
Pilotages verksamhet har snabbt vuxit från tre till nio medarbetare. Utöver de egna medarbetarna är externa konsulter knutna till bolaget i olika projekt.

Bland kunderna märks stora internationella fastighetsägare som Eurocommercial, Steen & Ström, TIAA Henderson Real Estate och Unibail Rodamco, den sistnämnda med ett av Sveriges största köpcentrumprojekt: Mall of Scandinavia i Stockholm.

För mer information: www.pilotage.se