NCSC Sweden Awards, Nominerad som Årets Konsult 2015

NCSC Sweden Awards, Nominerad som Årets Konsult 2015

NCSC Sweden Awards 2015

Nu är det dags för den prestigefulla branschtävlingen NCSC Sweden Awards 2015!

Nytt för i år är att vi har två expert-jurygrupper, som valt ut de nominerade i fyra kategorier. Jurygrupperna har vaskat fram vilka som är värdiga kandidater för årets tävling. Som medlem i NCSC har du möjligheten att rösta fram dina favoriter bland de nominerade. Du kommer att få en personlig länk, om ett par dagar, där du röstar anonymt.

Vinnarna presenteras på NCSC Sweden Awards den 22 oktober på Grand Hôtel i Stockholm.

Nominerade i kategorin Årets Konsult
Koncept Stockholm
Pilotage Development
Ågren
HUI Research
Motiveringen: 

Pilotage är säkert ett nytt namn för många. Inte så konstigt då verksamheten startade under 2013. Det är ett projektledningsföretag med tjänster främst inom projektledning och fastighetsutveckling.  Det är ett expansivt företag som på senare tid blivit engagerade i ett antal spännande uppdrag inom retailområdet som t ex Mall of Scandinavia, Krämaren i Örebro och Galleria Boulevard i Kristianstad. Deras framgång tar sig bl a annat uttryck i en fördubblad personalstyrka under hösten 2014. Pilotage är lotsning på franska och vad vi förstår så har företagets kunder fått en god lotsning genom sina ofta komplexa kommersiella fastighetsprojekt. 

 

Läs mer om NCSS och nominerade i övriga kategorier här:

http://ncscnordic.org/coming-up/kopcentrum-butiker-ncsc-sweden-awards-2015/