Bara tre av femton kvar nu…

Nedräkningen fortsätter när Pilotage växer över landet

Projektledningskonsulten Pilotage Development hårdsatsar i de stora tillväxt- regionerna. Nu tar bolaget nya steg mot det offensiva målet: 15 medarbetare och 25 miljoner kronor i omsättning vid utgången av 2016.

Pilotage har sedan starten kontor i Stockholm och Malmö. Under våren har Göteborg och Örebro tillkommit och nu förstärks satsningen ytterligare med två nya nyckelrekryteringar.

– Jonas Karlge ansluter till Pilotages Göteborgskontor från en karriär inom Skanska och Peab, närmast från posten som projektchef inom Peab Sverige. Där var han bland annat projek- tchef vid bygget av Tanum Shoppingcenter.

– Angelica Liljenroth vässar Örebrokontoret ytterligare. Hon kommer närmast från en tjänst som lokalutvecklare på Örebrobostäder, men har också arbetat som projektledare på Sweco Management.

– Med våra fyra kontor täcker vi nu in Syd- och Västsverige, Mälardalen och Stockholms- regionen, som är de stora tillväxtregionerna i landet, kommenterar VD Michael Swall.

Med de senaste rekryteringarna är Pilotage nu uppe i 11 medarbetare. Inklusive under- konsulter sysselsätter bolaget 17 projektledare på heltid.
Men det slutar inte där. Innan året är slut ska ytterligare minst en medarbetare rekryteras, och målet är mer offensivt än så: 15 anställda medarbetare och 25 miljoner kronor i om- sättning vid utgången av 2016.

Pilotage har flera prestigeuppdrag i de största och mest profilstarka köpcenterprojekten på meritlistan, exempelvis det pågående Mall of Scandinavia-bygget.
– Vi är ensamma i branschen om att ha huvudfokus på handelsfastigheter. Därför får vi hela tiden nya projekt och kommer att fortsätta växa, säger Michael Swall.

För mer information kontakta gärna:

Michael Swall, VD, Pilotage Development, 0725-446240
Magnus Andersson, Grundare Pilotage Development, 0704-714222

Kort om Pilotage

Pilotage Development AB är ett fristående konsultbolag, inriktat på projektledning av komplexa bygg- och fastighetsprojekt inom detaljhandeln. Bolaget grundades 2013 och har som uppstickare på kort tid etablerat sig på marknaden.
Pilotage har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Örebro. Verksamheten har snabbt vuxit från tre till elva medarbetare. Därutöver är externa konsulter knutna till bolaget i olika projekt.

Bland kunderna märks stora internationella fastighetsägare som Eurocommercial, Steen & Ström, TIAA Henderson Real Estate och Unibail Rodamco, det sistnämnda med ett av Sveriges största köpcentrumprojekt: Mall of Scandinavia i Stockholm.

För mer information: www.pilotage.se