Pilotage fortsätter att leverera långt före plan

Pilotage Developments hårdsatsning, som inleddes under förra året, resulterar i ytterligare tre nyrekryteringar.
Redan nu är man därmed snubblande nära målet på 15 anställda och 25 miljoner i omsättning vid utgången av 2016 – med nästan ett helt år till godo.

Pilotage Development satsar vidare och gör nu ytterligare tre nyckelrekryteringar till kontoret i Stockholm:

Sven Magnusson, erfaren konsult och projektledare, är ny affärsansvarig. Han kommer närmast från Peab och rollen som projekteringsledare på Mall of Scandinavia.

Karin Jönsson-Loo, tidigare på Sweco, och Gustaf Leissner är nya projektledare. Båda kommer precis som Sven Magnusson närmast från roller i Mall of Scandinavia-projektet.

Därmed är Pilotage Development nu, bara tre år efter starten med 2 anställda, uppe i 14 med- arbetare. Omsättningen för 2015 blev över 23 miljoner kronor.
– Vi har hela tiden sagt att vi ska vara 15 anställda och ha 25 miljoner kronor i omsättning vid utgången av 2016. Det har vi nästan redan levererat, ett helt år i förväg. Jag är säker på att vi når den sista biten som är kvar också. Sedan är det dags att sätta nya offensiva mål, säger VD Michael Swall.

Pilotage har också hunnit med att vara nominerat i kategorin Årets Konsult på NCSC:s Awards 2015 och har flera tunga prestigeuppdrag på meritlistan.
Ett exempel är Mall of Scandinavia som invigdes under hösten, men där en hel del arbete fortfarande återstår.

– Vårt huvudfokus på handelsfastigheter är unikt i branschen. Vi kommer att fortsätta växa, genom nya stora projekt med också genom att bredda vår verksamhet, något som vi hoppas kunna berätta mer om inom kort, säger Michael Swall.

För mer information kontakta gärna:

Michael Swall, VD, Pilotage Development, 0725-446240
Magnus Andersson, Grundare Pilotage Development, 0704-714222

Kort om Pilotage

Pilotage Development AB är ett fristående konsultbolag, inriktat på projektledning av komplexa bygg- och fastighetsprojekt inom detaljhandeln. Bolaget grundades 2013 och har som uppstickare på kort tid etablerat sig på marknaden.
Pilotage har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Örebro. Verksamheten har snabbt vuxit från två till fjorton medarbetare. Därutöver är externa konsulter knutna till bolaget i olika projekt.

Bland kunderna märks stora internationella fastighetsägare som Eurocommercial, Steen & Ström, TIAA Henderson Real Estate och Unibail Rodamco, det sistnämnda med ett av Sveriges största köpcentrumprojekt: Mall of Scandinavia i Stockholm.