Pilotage fortsätter att värva och breddar med nya projekt

Nedräkningen är över. Med två nya rekryteringar är Pilotage i förtid framme vid ett av sina offensiva delmål: 15 anställda vid utgången av 2016.
Samtidigt fyller man på med nya stora projekt och breddar verksamheten ytterligare.

Expansiva uppstickaren Pilotage gör två nya värvningar, den här gången till kontoret i Göteborg:

– Mikael Gabrielii kommer närmast från Ågren och får primärt rollen som projektledare. Hans er- farenhet inom fastighetsutveckling från Skanska och som etableringschef på Lindex gör att han också blir en värdefull tillgång för uthyrningsverksamheten inom Pilotage Leasing. Mikael kommer under 2016 att ha fokus på projektet Eurostop i Halmstad.

– Andreas Thoursie är en erfaren projektledare som närmast kommer från WSP Management. Andreas kommer arbeta med det nya projektet A6 center i Jönköping.

Lite mer än tre år efter starten med 2 anställda har Pilotage nu 15 medarbetare.
– Vi har hela tiden sagt att vi ska vara 15 anställda och ha 25 miljoner kronor i omsättning vid ut- gången av 2016. Jag är stolt över att vi redan levererat den första delen och övertygad om att vi når den andra också, säger VD Michael Swall.

Pilotage hanterar projektvolymer på mer än två miljarder kronor i uppdrag över hela landet. Nu fyller man på med nya projekt som stärker bolagets profil ytterligare:

– Tenant Management och Tenenant Coordination med komplett projektledningsansvar för samt- liga hyresgäster i i samband med tillbyggnad och modernisering av A6 center i Jönköping. Upp- dragsgivare är Alecta.

– Företrädare för Ernst Rosén i detaljplane- och konceptarbetet i projektet Oceanen i Göteborg, där Ernst Rosén som en av fyra fastighetsägare ska utveckla en ny stadsdel efter nedsänkning och överdäck- ning av Götaleden i centrala staden.

– Vårt huvudfokus på handelsfastigheter gör oss unika i branschen. Med projekt som Oceanen kan vi växa och bredda verksamheten, och därmed stärka vårt totala erbjudande ytterligare, säger Michael Swall.

För mer information kontakta gärna:

Michael Swall, VD, Pilotage Development, 0725-446240
Magnus Andersson, grundare Pilotage Development, 0704-714222

Kort om Pilotage

Pilotage är en fristående konsultverksamhet med ett heltäckande utbud inriktat på komplexa bygg- och fastighet- sprojekt inom detaljhandeln. Koncernen erbjuder kvalificerade tjänster inom såväl projekt-
ledning som hyresgästanpassning och uthyrning.
Pilotage grundades 2013 och har som uppstickare på kort tid etablerat sig på marknaden, med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Örebro. Verksamheten har snabbt vuxit från två till femton medarbetare. Därutöver är externa konsulter knutna till bolaget i olika projekt.

Bland kunderna märks stora internationella fastighetsägare som Eurocommercial, Steen & Ström, TIAA Henderson Real Estate och Unibail Rodamco, det sistnämnda med ett av Sveriges största köpcentrumprojekt: Mall of Scandinavia i Stockholm.
För mer information: www.pilotage.se