Satsning inom uthyrning

Ny tung värvning till Pilotage Leasing

Den expansiva Pilotagekoncernen gör en ny tung värvning. Jessica Liljeblad förstärker från den 1 september Pilotage Leasings verksamhet inom uthyrning och kommersiell rådgivning.

I januari i år breddade den storsatsande Pilotagekoncernen verksamheten med kommersiell rådgivning och uthyrning i nya bolaget Pilotage Leasing, under ledning av Fredrik Forsling.

Nu tar man nästa steg när Jessica Liljeblad ansluter som senior uthyrare. Med sig har hon gedigen erfarenhet inom handel, från etableringsverksamheterna hos Lindex och Scorett. Närmast kommer hon från jobbet som etableringschef på Iduna.

– Det är ett steg helt i rätt riktning när vi nu ska utveckla Pilotage Leasing till att bli ledande inom uthyrning och kommersiella koncept. Nu har resan börjat, säger Fredrik Forsling, VD Pilotage Leasing.

Mindre än ett halvår efter starten arbetar Pilotage Leasing redan med aktörer inom handels- fastigheter som Eurocommercial, Amasten, Next Step Group och Grosvenor.

– Pilotage Leasing är ett väldigt spännande bolag på uppgång. Med min bakgrund och kun- skap om detaljhandeln ur ett hyresgästperspektiv känner jag att jag kan bidra i de tidiga kommersiella processerna, säger Jessica Liljeblad.

För mer information kontakta gärna:

Fredrik Forsling, VD, Pilotage Leasing, 0706-302123

Kort om Pilotage

Pilotage är en fristående konsultverksamhet med ett heltäckande utbud inriktat på komplexa bygg- och fastighetsprojekt inom detaljhandeln. Koncernen erbjuder kvalificerade tjänster inom såväl projektled- ning som hyresgästanpassning samt uthyrning och kommersiell utveckling.

Pilotage grundades 2013 och har som uppstickare på kort tid etablerat sig på marknaden, med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Örebro. Verksamheten har snabbt vuxit från två till femton medarbe- tare. Därutöver är externa konsulter knutna till bolaget i olika projekt.

Bland kunderna märks stora internationella fastighetsägare som Eurocommercial, Steen & Ström, TIAA Henderson Real Estate och Unibail Rodamco, det sistnämnda med ett av Sveriges största köpcen- trumprojekt: Mall of Scandinavia i Stockholm.

För mer information: www.pilotage.se