Vinnarna i årets NCSC Awards korades den 11 oktober under Galakvällen, som avslutade seminariet Sweden Urban Arena på Stockholm Waterfront. Vinnarna är: Kenneth Malmberg på Ingelsta Shopping, Eurocommercial, Paradiset matmarknad och Pilotage. Svenska Stadskärnor delade ut pris till Årets Purple Flagstad, som är Kalmar.

Prisutdelning till branschens bästa 2016 

Den 11 oktober var premiären av den nya mötesplatsen för alla med intresse inom cityhandel, handelsplatser och stadsutveckling – Sweden Urban Arena. Det är branschorganisationerna Svenska Stadskärnor, Sveriges Centrumutvecklare och NCSC (Nordic Council of Shopping Centers) som har tagit ett gemensamt initiativ och arrangerat årets viktigaste event. Efter seminarie-dagen hölls en gemensam Galakväll där fem priser delades ut till branschens bästa.

Pilotage är Bästa Konsult 2016

Juryns motivering

Pilotage är ett projektledningsföretag med tjänster inom projektledning och fastighetsutveckling. Verksamheten är relativt ny och startade 2013, det till trots har man redan varit inblandade i ett antal stora och små projekt varav hyresgästkoordineringen på Mall of Scandinavia är det största. Andra projekt inkluderar hyresgästkoordinering och projektledning i Mölndal, Bergvik samt Skärholmen Centrum. Pilotage har en tydlig profil och stor förståelse för retailbranschen.

Nominerade till Bästa Konsult

  • Wingårdhs
  • Ågren
  • Pilotage
  • wester+elsner

I juryn för Bästa Hyresgästkoncept och Bästa Konsult:

  • Christoffer Lind, Unibail-Rodamco
  • Charlotta Gustafson, Atrium Ljungberg
  • Annika Schönefeld, Ica Fastigheter
  • Jenny Nilsson, Skandia Fastigheter
  • Marita Floman, Svenska Stadskärnor

Läs mer här:

http://www.mynewsdesk.com/se/ncscsverige/pressreleases/alla-vinnarna-i-ncsc-awards-2016-och-aarets-purple-flagstad-1598520