Ledig tjänst · Malmö

Erfaren projektledare till Region syd

Det går bra för oss! Vi har nya stora prestigeuppdrag i Region syd och söker därför dig!

Har vi en matchning?

Det är kanske för tidigt att svara på den frågan. Vi tycker att vi har en superfin kultur, men vem vet, den kanske inte passar alla? Men låt oss ta reda på det tillsammans. Läs mer om oss nedan, och särkilt vår kulturhandbok.

Vi söker en erfaren projektledare som kan sin sak. Exakt hur många år du arbetat är inte viktigt. Vi tror att du är en generalist som gillar att leda andra i projekt. Har du kommersiell erfarenhet eller erfarenhet från bostäder är det plus i kanten!

Vi förväntar oss att du är en driven och tycker om att leda, lotsa och ta projekt från start till mål samt skapa en vilja hos andra att bidra att driva projektet mot satta mål. Sannolikt kan du branschen på dina fem fingrar och vill fortsätta att utvecklas i projekt. Vi söker en lagspelare, som utöver att driva komplexa bygg- & fastighetsprojekt ”the pilotage way”, också vill vara en glädjespridare på kontoret och bidra till vår målsättning att bli Sveriges bästa arbetsplats. Vi är i dagsläget bara på plats nr 9 enligt Great Place To Work och behöver dig för att bli ännu vassare …

Men återigen så är det primära att driva projekt, och det vi tjänar pengar på, det behöver så klart vara din grundläggande drivkraft.

Vårt företag har inga inventarier, vi har bara dig. Det innebär att du är allt för oss och att vi tror att om människorna mår bra så presterar de bra. Du behöver gilla det vi står för för att det ska bli en bra matchning.

Även om vi har skrytiga diplom på väggen om vår förträfflighet  så har vi såklart våra + och -. Det som är toppen, är att både det braiga och sådant vi jobbar på att utveckla, finns glasklart dokumenterat i form av en av världens största arbetsplatsundersökningar som vi arbetar med. Det är lätt att torrsimma och berätta hur bra vi, nu har vi gjort det. Om du är sugen, kan du i detalj få veta hur det ser ut bakom kulisserna innan du kliver ombord. På riktigt! Så kan du bilda dig en egen uppfattning. Vi är ett Great Place To Work, välkommen att ta kontakt med oss och låt oss se om vi har en matchning!

 

Läs mer om oss ›  

Läs vår kulturhandbok >

 

Kommersiellt tänkande - Tekniska lösningar
Vi älskar att säga ja – men säger också nej när vi inte tror på förutsättningarna. Då söker vi en lösning och en väg framåt tillsammans med dig.