Vi vet att om människor mår fantastiskt, så kommer de att leverera fantastiska resultat

"Företaget jobbar engagerat med att skapa ett arbetsklimat där alla ska känna sig delaktiga och värdefulla. På ett bra sätt påminner vi varandra om att det är kollegorna som gör att vi trivs på jobbet.” - Pilotagare

Vill du kliva ombord?

Är du en vass projektledare med erfarenhet i projekt inom bygg- och fastighetsutveckling? Har du lika mycket hjärta som hjärna? Vill du satsa allt ditt engagemang i det du gör?

Tycker du som vi att service, ödmjukhet, samarbete och såklart ett visst mått av kunskap om fastighetsprojekt är viktigt för att kunna skapa en helhet på jobbet? Är du modig, vill ha roligt och gillar att kommunicera tydligt? Söker du en tillvaro där du får skratta mycket, jobba med utmanande projekt, hitta en bra harmoni och vara en del i att aktivt bidra till dina kollegors och företagets utveckling?

Har du dessutom kunskaper om utvecklingsprojekt och/eller projektledning inom bygg & fastighet så är det toppen! Då kanske just du är en perfekt kollega till oss på Pilotage! Kontakta info@pilotage.se

Michael swall - VD · pilotage
“Vårt bolag har inga inventarier eller fysiska ägodelar. Det vi har är dig, din kompetens, din attityd och ditt engagemang. Därför är du allt för Pilotage.”

[PILLOTAASCH]*

I vår framtidsbild är Pilotage en självklar samarbetspartner i kommersiella fastighetsprojekt i Skandinavien. Vi finns i fronten där vi företräder fastighetsägaren och är kontaktytan med alla intressenter. Projekten är komplexa. Våra utmaningar är ofta i klass med hur det är för en tvååring att få på sig ett par fingervantar. Vi får det omöjliga att se enkelt ut och ser fantastiskt zen ut under tiden.

Hållbarhet för oss är helheten
Vi ser bortom stål och betong. Det mänskliga perspektivet är där vårt fokus befinner sig. Hållbarhet för oss är helheten, människan och miljön

Frågan är berättigad för en arbetstagare. Varför ska jag förvänta mig något mer än en anledning att byta min tid mot pengar?

Varför ska jag vakna med en känsla av att det ska bli fantastiskt kul att gå till jobbet? Såhär ser vi på det. Pilotage är på väg till flera destinationer. VI är på väg att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser. Det är viktigt därför att hur vi är som arbetsgivare har en större betydelse för oss än hur vi är som leverantör. Missförstå inte hur vi menar – att bygga enorma mötesplatser som kommer att husera möten och samtal mellan miljoner människor är det vi brinner för. VI vet att om människor mår fantastiskt, så kommer de att leverera fantastiska resultat. Så att investera enormt mycket i dig som person, är att samtidigt skapa supermycket värde för kunden. Det här är en resa du kommer att må bra på. För att vi ska må bra inom Pilotage. Du kommer vara med och påverka eftersom du är bolaget. Det innebär också att vi förväntar oss att du är med och bidrar med din person och din kunskap.

Vi söker alltid efter nya talanger!
Lediga tjänster: