31 mar 2022

Inget snack, bara verkstad: Pilotage är återigen ett Great Place to Work

Man kan inte tävla i musik sägs det, men kan man tävla i medarbetartrivsel? Tveksamt. Faktum kvarstår dock: när Great Place to Work, i världens största medarbetarundersökning, frågar våra medarbetare hur de trivs och resultatet blir väldigt högt - då vill man berätta det för alla i hela världen. Det känns nämligen obeskrivligt bra att 100% av våra medarbetare säger att ”Allt sammantaget är detta en mycket bra arbetsplats”!

Summa summarum, innebär årets resultat att vi placerar oss som nummer två (2!) i kategorin Små organisationer. Givetvis är vi superstolta, galet tacksamma och mycket nöjda över det. Pilotage har varit Great Place to Work certifierade sedan 2018 och med på topplistan sen 2019. Vi har provat plats 19, plats 9, plats 6 och nu undersöker vi plats nummer 2. Än så länge känns den alldeles suverän!

Utmärkelser, priser och listplaceringar är ju självklart fantastiskt roligt. De är ett kvitto på att vi gör någonting väldigt rätt. De är ett bevis på att vår grundläggande övertygelse stämmer: Pilotage är ingenting utan våra människor. Mår de bra, mår Pilotage bra. Och välmåendet, tillsammans med en grym kultur är ingen slump, det är en strategi. Man hamnar inte tvåa utan att jobba hårt och medvetet med kulturen – från morgon till kväll, sju dagar i veckan. Du kan läsa mer om hur vi jobbar i vår kulturhandbok, klicka här

Mycket snack och lite hockey? Eller – det finns snack och så finns det verkstad. Vi föredrar det senare. Vi jobbar varje dag, i praktiken, med att leva som vi lär. Vi fattar beslut utifrån människor. Vi tar uppdrag utifrån människor. Lyssnar på – och hör! – människor. Helt enkelt för att vi är människor! Vi står med alla våra 40 medarbetarfötter på jorden och levererar därifrån med kärlek och respekt för varandra och våra samarbetspartners. Vi älskar det vi gör och det märks i alla våra engagemang.

Så. Vi är great och det är vi stolta och ödmjukt kaxiga över! Det som ofta ses som ”mjuka värden” är det nya hårda, stenhårda! – Det vi bygger hela vår organisation på. Vi är övertygade om att mixen av omtanke och hårt arbete är det som gör oss framgångsrika.

Gratulera oss gärna! Men imorgon fortsätter vi som vanligt. Vi har massor att göra – och vi älskar att göra det tillsammans.

Great Place to Work® offentliggjorde rankingen över Sveriges Bästa Arbetsplatser™ klockan 14.00 den 31 mars 2022 på Dagens Industris hemsida. Hela topplistan går att ta del av här på Great Place to Works hemsida.

Vill ni fråga oss något?
Kontakta Michael Swall på tel nr 072-544 62 40 eller michael.swall@pilotage.se

 

Kort om Pilotage
Pilotage är en fristående konsultverksamhet med ett heltäckande utbud inriktat på komplexa kommersiella bygg- och fastighetsprojekt. Koncernen erbjuder kvalificerade tjänster inom projektledning i bygg- & fastighetsprojekt.
Pilotage grundades 2013 och har som uppstickare på kort tid etablerat sig på marknaden, med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Jönköping och Örebro, och totalt 20 medarbetare. Därutöver är externa konsulter knutna till bolaget i olika projekt.

Bland kunderna märks både nationella och internationella fastighetsägare som Alecta, Skandia Fastigheter, Trophi, Eurocommercial, CBRE Global Investor, CityCon, Trianon, NCC PD mfl.

Kommersiellt tänkande - Tekniska lösningar
Vi älskar att säga ja – men säger också nej när vi inte tror på förutsättningarna. Då söker vi en lösning och en väg framåt tillsammans med dig.