26 mar 2021

Pandemiåret till trots klättrar Pilotage på listan över Sveriges bästa arbetsplatser!

Genom ett medvetet fokus på en välmående organisation har Pilotage rankat in på plats nr 6, kategorin små bolag 20-50 medarbetare, på den officiella listan över Sveriges bästa arbetsplats. Undersökningen är Världens största medarbetarundersökning. Till grund ligger över 30 års forskning om vad som gör att en arbetsplats uppfattas som riktigt bra. Bara de absolut bästa kvalar in på den officiella listan som i år publiceras i Dagens Industri den 25 mars.

Vi har inga inventarier, vi har bara våra människor

Pilotage har målmedvetet arbetat med vår kultur och välmående och har sedan 2016 satt tydliga mål med ambitionen att bli Sveriges bästa arbetsplats och sedan dess varit ett certifierat Great Place To Work.

De senaste tre åren har Pilotage kvalat in på den officiella listan, och i år, pandemiåret till trots, klättrat till en hedrande 6:e plats vilket vi är mycket stolta över. För att bygga en bra kultur och arbetsmiljö krävs en vilja och engagemang från alla i organisationen – Arbetslivet hos oss på Pilotage är ett tillsammansprojekt och blir bara så bra som var och en bidrar till att den ska bli. Att rankas på listan över de bästa arbetsplatserna är ett kvitto på att vi är på rätt väg, och att vi har ett bra medarbetarskap och ledarskap. Vår fasta övertygelse är att om människorna mår bra, så går det bra, människorna är allt vi har säger VD, Michael Swall.  

Hela listan över Sveriges bästa arbetsplatser finns här

För mer information kontakta:
Michael Swall, VD Pilotage Development AB, 072544 62 40 eller michael.swall@pilotage.se