19 apr 2024

Pilotage i Hall of Fame – igen!

Är vi stolta och lyckliga? Ja! Sveriges Bästa Arbetsplatser® har utsetts och Pilotage kammar inte bara hem en stolt placering, vi håller oss dessutom kvar i åtråvärda Hall of Fame.

Visst var det fest, visst var det jubel och visst var det kalasbra stämning när Great Place to Work® bjöd in till den årliga galan på Berns i Stockholm under torsdagskvällen.

På topplistan sedan 2019
Great Place to Work® undersöker arbetsplatskulturen för 100 miljoner medarbetare (!) runt om i världen och resultatet bygger på tusentals enkäter, där medarbetare har utvärderat sina arbetsgivare när det gäller ledarskap, rättvisa, jämställdhet, tillit, respekt och gemenskap.

Pilotage, som har varit Great Place to Work®-certifierat sedan 2018 och med på topplistan sen 2019, landade i år en stolt femteplacering.
– För oss handlar det om att ha frågan att vara en bra arbetsplats på agendan. I vårt fall t.o.m. som en del av strategin säger Michael Swall

Snudd på legender
Organisationer som har varit med på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser® minst fem år i rad tar sig in i Hall of Fame. Där kvalade Pilotage in redan förra året och behåller i år alltså sin plats där. Eter tio år på listan, ja då benämns man som Legends.
– Att år efter år ligga i topp är ett kvitto på att vårt arbeta lönar sig. Vi har tålamodet och gör små förbättringar för varje år, som över tid skapar stora skillnader. Vi siktar på att bli legender.

Vad krävs för att arbetskulturen ska fortsätta vara en viktig fråga, för hela företaget?
– Tricket är att det är allas ansvar. Tillsammans tar vi ansvar för helheten och ser till utveckla oss och vår kultur såsom vi vill ha den.

Great Place to Work® offentliggjorde rankingen över Sveriges Bästa Arbetsplatser™ klockan  23.00 den 18 april 2024 på Berns. Hela topplistan går att ta del av här!

Vi vi Pilotage blir både glada och rörda av utmärkelser som dessa, våra hjärtan bankar ju hårt för att skapa en bra arbetskultur. Vill du veta mer om hur vi jobbar? Ta en titt i vår kulturhandbok.