21 sep 2021

Hörde ni hur det knakar? Det är Pilotage som växer… välkommen Christian Brandgård!

Det började som en go magkänsla hos båda parter vid våra första möten med Christian - och den känslan höll i sig hela vägen till en rekrytering. Man ska aldrig ropa hej för tidigt, men nu kan vi andas ut - han valde oss. Vi är ödmjukt tacksamma, men på samma gång inte helt förvånande. En tydlig och skön företagskultur brukar ju resultera i att man lyckas attrahera de allra bästa?

”Det var väldigt många delar i Pilotages kulturhandbok BlåTablå som tilltalade mig. Sen hade rekryteringsprocessen bra vibbar och det framgick hela tiden att ni är ett gäng som lever som ni lär. Det är tryggt och öppet och jag känner mig mycket välkommen!”

Christian kommer närmast från Peab där han jobbat som arbetsledare och logistikansvarig sen 2017. Hos Pilotage antar han rollen som projektledare inom bygg och fastighet och det blir lite som att komma hem, fast till en ny bostad.

”Jag har historiskt sett befunnit mig mycket ute i byggproduktion, jag har bland annat drivit egen målerifirma. Jag är ganska säker på att min bakgrund gör mig till rätt person på rätt plats. Sen var det helt enkelt dags för ett nytt kliv i livet.”

Han beskriver sig själv som prestigelös och lyhörd och det skriver vi mer än gärna under på. Gång på gång har Christian visat att han är en engagerad och intresserad människa och är man det passar man hos oss – som en hand i Pilotage-handsken.

”Just nu behöver jag både inspiration och utmaning. Och då har jag kommit till rätt plats, va?”

Yes, Christian. det har du sannerligen.

Byggprojektledning är ett teamwork och inte sällan en galen berg-o-dalbana. Man måste gilla pirr i magen och tvära kast.

”Det är en enorm kick att känna att man lyckas tillsammans, det är det jag går igång på mest i det här jobbet. Det bästa som finns är när man på omvägar råkar höra att man gjort en bra insats. Då känner man verkligen att man lyckats.”

Pilotage är ett rörligt bolag och vi finns lite överallt – Stockholm, Göteborg, Örebro och Jönköping – och kontinentala Malmö givetvis. Det är där Christian Brandgård kommer att vara stationerad.

”Malmö är en mångfacetterad stad där det händer mycket – kultur, mat och utveckling av nya stadsdelar. Det är en levande plats och jag tror mycket kommer ske här framöver. Och vem gillar inte närheten till Köpenhamn?”

En byggprojektledare spanar givetvis extra mycket på just byggnader, låt oss kalla det en ganska angenäm yrkesskada. Finns det någon som gjort ett alldeles särskilt intryck på Christian?

”Det får nog bli La Sagrada Familia i Barcelona. Mycket speciell på alla sätt och vis. Rekommenderar alla som inte varit där att åka dit och uppleva den.”

Så… blir det La Sagrada Familia-style i våra olika byggprojekt framöver? Nej. Kanske inte. Men tempo lär det bli. Han är nämligen en stor musikälskare och om du vill känna på hur det är att jobba med honom, sätt på Let’s Go (feat. Ne-Yo) med Calvin Harris. Där har du soundtracket till Christian Brandgårds jobbvardag.

Höj volymen, för nu kör vi! 

Varmt välkommen till teamet! Det kan inte bli annat än fullt ös.