24 aug 2021

Pilotage rekryterar Jörgen Senyk: ”Jag vill överträffa kundens förväntningar”

Jörgen Senyk är för byggprojektledning vad Batman är för Gotham City - en superhjälte som dyker upp precis när han behövs, skapar överblick och gör vad som krävs. Från och med 16 augusti tar han en ny och skarp vändning mot nya horisonter: han dyker upp hos oss på Pilotage!

Pilotage utökar sin besättning och rekryterar en erfaren och tung branschkollega – Jörgen Senyk.

-”Jag kände att det var dags för nya utmaningar och ser fram emot att prova på en mer lättfotad organisation där jag får lägga större fokus på projektledning och fortsätta utveckla Multihus-projekt, säger han om sitt karriärsteg”

Senyk kommer ursprungligen från entreprenadsidan men har arbetat som projektledare sedan 2002. Han har under många år varit verksam hos större spelare som Sweco och WSP och den breda kompetensen han byggt upp där, plockar han nu med sig in i Pilotage som befinner sig i en händelserik expansionsfas.

– ”Samverkan och arbetet som samverkansledare brinner jag verkligen för. På Pilotage vill jag bygga vidare, utveckla, väva samman Lean med projektmodeller och projekt kvalitetsmätningar.”

Hos Pilotage tar Jörgen rollen som senior projektledare, samverkansledare och mentor och kommer vara placerad på Malmökontoret, som därmed stärker sin plats på den lokala marknaden i region syd ytterligare.

Förutom att vara engagerad och nyfiken, har Jörgen för branschen mycket viktiga kompetenser – Multidisciplinär projektledning, erfaren samverkansledare samt kontrollansvar och besiktningskompetens. Kombinationen av en ödmjuk personlighet och förståelse för både teknik och affär, gör Jörgen till en mångfacetterad och eftertraktad projektledare.

Pilotage VD Michael Swall är mer än nöjd.

– ”Jörgen är en kanonrekrytering. Vi är både glada och lite malliga över att ett så tungt namn väljer att komma över till oss. Jag ser det som ett gott betyg på vad vi kommit att representera inom byggprojektledning: flexibilitet, proffsighet och schyssta värderingar.”

Pilotage har historiskt sett varit en underdog i branschen – en utmanare som hela tiden står beredd att möta förändringar på snabba fötter. Rekryteringen av Jörgen Senyk stärker den positionen för framtiden – både för befintliga och nya kunder.

-”När vi som team levererar ett resultat som klart överträffar kundens förväntan inom givna ramar, när vi har lyckats få ut mest ”pang för pengarna” och gemensamt kan fira med kunden. Då är det speciellt kul och att kunna dela stolthet med andra” avslutar Jörgen Senyk.

För mer information:
Se gärna pilotage.se eller kontakta Michael eller Jörgen.
VD Michael Swall, tel. 0725446240 eller michael.swall@pilotage.se

Jörgen Senyk, tel. 0702562907 eller jorgen.senyk@pilotage.se