Projekt

FANUC, Malmö

FANUC är en av världens största tillverkare av industrirobotar, styrsystem och servomotorer. Man är stor leverantör av maskiner och robotar till världens största mobiltelefontillverkare och inom bilidustrin en av de största robotleverantörerna till bla Volkswagen Group och BMW.

Detaljer

Fastighetsägare; FANUC Nordic
Årtal; 2019
Projektvolym; 70 Mkr

FANUC Nordics huvudkontor invigdes 2019 och omfattar totalt 3 700 kvadratmeter, innehållandes kontor, showroom, utbildningslokaler och lager. Markentreprenaden var på ytterligare 7 500 kvadratmeter.

Tjänster utförda i projektet

Läs mer om flera av våra tjänster ›

Vårt uppdrag

Rollen som Pilotage hade i projektet var projektledare och ansvarade även för kontrollansvar PBL. Fanuc såg det som en fördel med erfarenheterna som Pilotage har från handels- och kommersiella projekt då man ville få in ett kommersiellt tänk i sina lokaler då kundens intryck var av stor vikt.

På mindre än ett år uppfördes lokalerna med hög kvalitet och slutfinish för att klara Fanuc´s högt ställda krav på precision i Retofit och showroom, funktionsmässiga utbildningslokaler samt ett spännande kontor för de anställda.

Entreprenadform var Totalentreprenad.

 

 

Johan Karela

Har du frågor angående detta projekt eller kanske till och med ett eget projekt? Skriv till mig så hör jag av mig!
RELATERAT:
Kommersiellt tänkande - Tekniska lösningar
Vi älskar att säga ja – men säger också nej när vi inte tror på förutsättningarna. Då söker vi en lösning och en väg framåt tillsammans med dig.