Pågående projekt

Mobilia Shopping Centre, Malmö

Lokalerna börjande byggas redan 1899 och innehöll då textilfabriken Manufakturaaktiebolaget. PÅ 1950-talet gick fabriken samman med Malmö Yllefabrikens AB. I maj 1967 öppnade möbelvaruhuset Mobilia och under hösten 1968 byggdes lokalerna om och som slutligen blev Mobilia Center. Idag är Mobilia ett ut av Malmös största shoppingcenter.

Detaljer

Fastighetsägare; Atrium Ljungberg
Invigt: 1968
Antal butiker: ca 100

Tjänster utförda i projektet

Pilotage har varit behjälpliga med:

Läs mer om flera av våra tjänster ›

Vårt uppdrag

Pilotages uppdrag på Mobilia består främst av att i ett tidigt skede projektleda hyresgästanpassningar som sker kontinuerligt på centrat. Vi har ett tilldelat helhetsansvar av Atrium Ljungberg, vår beställare, i samtliga ombyggnadsprojekt med fokus på att leva upp till de förväntningar som ställs, men framförallt få en nöjd hyresgäst. Projektet är av varierande karaktär och måste oftast anpassas i förhållande till givna förutsättningar. Detta kräver i sin tur stort fokus och engagemang oavsett omfattning eller komplexitet i projekten. Vi är otroligt stolta över att få vara med att påverkar och utforma Mobilia shopping centre med ambitionen om att alltid göra det till det bättre.

 

Christian Brandgård

Har du frågor angående detta projekt eller kanske till och med ett eget projekt? Skriv till mig så hör jag av mig!
Kommersiellt tänkande - Tekniska lösningar
Vi älskar att säga ja – men säger också nej när vi inte tror på förutsättningarna. Då söker vi en lösning och en väg framåt tillsammans med dig.